michał1410 Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Witam.moze mi ktoś poradzi jak malowć czołgi z drugiej wojny światowej,czy kłaść podkład?Bo skleiłem swój pierwsz model 1:35Pz.Kpfw.IIIAusf E (dopiero zaczynam przygodę z modelarstwem)i pomalowałem go pędzelkiem( bo nie mam jeszcze areografu )i chyba go z j.. straszne smugi mi powychodziły . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszDudek Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 michał1410 Przyzwyczaj sie że na tym magiczym forum temat w stylu jak twój bedzie wrzucany do tematu zadajemy pytanie dostajemy odpowiedz . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Jezu nie chce być Modem podziwiam Was za cierpliwość... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Jezu nie chce być Modem Smile podziwiam Was za cierpliwość... Dziękujemy. Zamykamy, potem usuniemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts