michał1410 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Witam.moze mi ktoś poradzi jak malowć czołgi z drugiej wojny światowej,czy kłaść podkład?Bo skleiłem swój pierwsz model 1:35Pz.Kpfw.IIIAusf E (dopiero zaczynam przygodę z modelarstwem)i pomalowałem go pędzelkiem( bo nie mam jeszcze areografu )i chyba go z j.. straszne smugi mi powychodziły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 michał1410 Przyzwyczaj sie że na tym magiczym forum temat w stylu jak twój bedzie wrzucany do tematu zadajemy pytanie dostajemy odpowiedz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Jezu nie chce być Modem podziwiam Was za cierpliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Jezu nie chce być Modem Smile podziwiam Was za cierpliwość... Dziękujemy. Zamykamy, potem usuniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi