Jacek Kryszak Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 No proszę a ja się męczę z kabiną. Ciekawe kiedy, gdzie i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 22 Września 2006 Autor Share Napisano 22 Września 2006 Znalazłem to przypadkiem tu: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Nie wiem jak dokładny jest ten zestaw. Miałem do czynienia z zestawem Pavla do MiGa-21bis oraz do Su-27 byłem z nich zadowolony pasowały lepiej niż Aires do Su-22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 A tak przy okazji to takich migów jak na okładce to u nas nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 8 Października 2006 Autor Share Napisano 8 Października 2006 http://acc.kitreview.com/pavla32001reviewbg_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi