Jędrek Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 jeszcze jeden ciekawszy in-box Moskwy na modelwarships.com Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 1 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Tia.....o ile Udaloy prezentuje sie wysmienicie to ten model wyglada jak przeskalowana 700-ka. Mogli sie troche lepiej postarac. Cale sciany glownej nadbudowki z materialu przezroczytego to juz chyba jakies nieporozumienie i nie bardzo w tym miejscu rozumiem fachowcow z Trumpka o co im chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Cale sciany glownej nadbudowki z materialu przezroczytego to juz chyba jakies nieporozumienie i nie bardzo w tym miejscu rozumiem fachowcow z Trumpka o co im chodzi taa... żeby dla paru przezroczystych okienek zaraz całą ścianę taką dziergać, to już faktycznie przesada Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 model Moskvy pokazał się w Polsce i zakotwiczył w moim magazynie Cale sciany glownej nadbudowki z materialu przezroczytego to juz chyba jakies nieporozumienie w dodatku ślady po wypychaczach zachodzą na 2-3 okienka Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 14 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Szczesciarz Ja na razie czekam az sie pojawia jakies dodatki. Po tym co piszesz to niezla fuche odwalili. Oby nie bylo tak z Kirovem Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p40 Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Andru-mój Kuznietzow czeka na lepsze czasy (na razie co dopiero zakotwiczyłem w nowym domu i podłączyłem się do świata żywych-czyli do netu). Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Maja 2007 Autor Share Napisano 5 Maja 2007 P40 fajnie, ze znowu jestes z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi