okonek Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Jeszcze na cieplo podaje za Jedrusiem http://www.cybermodeler.com/news/images/tsm0207.pdf Ja juz normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Kuuurde, próba wyświetlenia tego pdf prosto z sieci zawiesiła mi komputer. Ciekawe, czy to zapowiedź serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 ciekawe tylko ile będzie trwał okres od zapowiedzi do pokazania się modelu na rynku... Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 22 Września 2006 Autor Share Napisano 22 Września 2006 Ciekawe ile bedzie kosztowal w Europie. Mam nadzieje, ze sie zmieszcza w granicy 50 €. Blachy na radary i maszty w zestawie wiec wystarczy komplet relingow np. z Aber-a. O lepszych blachach mozna zapomniec bo pewnie dorownaja do ceny modelu jak to bylo w przypadku Sovremennego. Ciekawi mnie tez kiedy ukaze sie tansza wersja z Mini Hobby Models Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 9 Listopada 2006 Autor Share Napisano 9 Listopada 2006 Nastepny szok. W przygotowaniu okrety typu 1164 Slava http://www.cybermodeler.com/news/images/tsm_mar07.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 9 Listopada 2006 Share Napisano 9 Listopada 2006 W przygotowaniu okrety typu 1164 Slava a już myślałem o kupowaniu dalszych w 1/700 Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 9 Listopada 2006 Autor Share Napisano 9 Listopada 2006 Jedrus u mnie podobnie. Jeszcze sie czlowiek nie nacieszyl wiadomoscia o Udaloju a tu kolejny szok. Oj czas zbierac kase PS. Posty o Warszawie wydzielilem do nowego tematu w Okretach 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 10 Listopada 2006 Share Napisano 10 Listopada 2006 a jeszcze na początku tygodnia zastanawiałem się nad tym czy przypadkiem Trumpek nie wyda Slawy po Udaloy'u a tu taka niespodzianka Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Listopada 2006 Share Napisano 17 Listopada 2006 okonek napisał: Ciekawe ile bedzie kosztowal w Europie. Mam nadzieje, ze sie zmieszcza w granicy 50 €. Sovremenny w Niemczech kupiłem za 36 eurasi, biorąc pod uwagę ,że Udaloy wymiarowo jest podobny to sądzę, że i cena powinna byc niewiele różna. Swoją drogą mamy już wspomnianego Sovremennego, Kuzniecowa, teraz dojdzie Udaloy i Slava i mamy piękny zespół uderzeniowy. Ja jednak najbardziej czekam na dozorowce z rodziny Krivaków... A do klubu Miłosników Floty Rosyjskiej z chęcią się zapiszę. Pomijając obecnie mierną wartośc bojową tej floty ( temat dyskusyjny... ) to niewątpliwie są to najładniejsze okręty bojowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Listopada 2006 Autor Share Napisano 17 Listopada 2006 Pomijając obecnie mierną wartośc bojową tej floty ( temat dyskusyjny... ) to niewątpliwie są to najładniejsze okręty bojowe. Za druga czesc zdania juz Cie lubie Co do pierwszej ..... hmmm.... nie do konca podzielam Twoje zdanie. Sovremenny moze i tyle kosztuje ale wczesniej smigal wlasnie po 50 dych. Nowosci Trumpka zawsze maja swoja cene. Slava pewnie i do 7-iu dobije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 17 Listopada 2006 Share Napisano 17 Listopada 2006 to niewątpliwie są to najładniejsze okręty bojowe. Za druga czesc zdania juz Cie lubie zgadzam się z przedmówcami pozdrawiam, Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 17 Listopada 2006 Share Napisano 17 Listopada 2006 Eeee, co wy tam wiecie o ładnych okrętach... Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Listopada 2006 Autor Share Napisano 17 Listopada 2006 No tych jakby ladniejszych jakos nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Listopada 2006 Share Napisano 18 Listopada 2006 http://www.allegro.pl/item142962071_k_267_dragon_alanger_.html Miał już to ktoś w rękach ? Jaki poziom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Listopada 2006 Share Napisano 18 Listopada 2006 Arkady72 http://www.allegro.pl/item142962071_k_267_dragon_alanger_.html Miał już to ktoś w rękach ? Jaki poziom ? nie tylko miał ale i zrobił dobry modelik do sklejenia z pudła i dobra baza do czegoś więcej Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 8 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2006 Wzory opakowan: TSM-4516 1/350 Russian Udaloy Class Destroyer Admiral Panteleyev TSM-4518 1/350 Moskva Russian Navy Missile Cruiser Jest i kolejny numer w katalogu opisywany jako: TSM-4519 1/350 Varyag Russian Destroyer - brak jeszcze fotki Sadze, ze to blad i bedzie to kolejny okret projektu 1164 W liscie jest wolne miejsce na numer TSM-4517 a to oznacza chyba kolejnego Udaloya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 mniam mniam... ale chyba po jednym danego typu mi wystarczy chociaż... kto wie Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 8 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2006 No jeden albo ze dwa Tak sobie zadaje pytanie co tam slychac z Kuznietzovem w 350-ce u P40 Dawno go nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 Okonek napisał: Ciekawe ile bedzie kosztowal w Europie. Mam nadzieje, ze sie zmieszcza w granicy 50 €. W USA ceny preorderów są następujące: UDALOY 59,99$ MOSKVA 79,99$ ( a gdzieniegdzie też 59,99$ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 20 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2007 http://www.hlj.com/product/TRP04516 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 dotarł, leży już obok mnie coraz bardziej mi się Udaloy-e podobają Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 1 Marca 2007 Autor Share Napisano 1 Marca 2007 Gratuluje No to chyba zrobisz nam naszego forumowego In-Boxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 No to chyba zrobisz nam naszego forumowego In-Boxa jednego in-boxa wstawionego przez Ciebie już mamy, nowy nic nie wniesie (nie mówiąc o tym, że do taaaakiego modeliku potrzebna jest cyfrówka, której nie posiadam) poza tym pojawił się kolejny in-box w sieci wraz z recenzją KLIK Jędrek ps. cena wyjściowa w sklepach 211,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 Ja bym dał i 400 zł, żeby był w 1/200 wraz z innymi okrętami i flotą dodatkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 w sieci pojawił się in-box Moskwy wraz z krótką recenzją KLIK Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi