Karl Franz Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 A to było tak: Model to King Tiger italeri , bez żadnych dodatkowych gadżetów , przygotowany do gry bitewnej Operation WW II. Potraktowałem go jako ćwiczenie , zwłaszcza malowania i błocenia układu jezdnego. Całość malowana pędzlem, farbkami GW. Jest to pierwszy mój model po bardzo bardzo długiej przerwie , wszelkie konstruktywne komentarze oraz uwago/porady mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Witam fana Operation WW II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 A te białe na nim to co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooo MEEEN! Sorry ale nie mogę , żarty sobie robisz , czy nie widzisz jak on wygląda>?! To białe to mam być śnieg, cały zalany , tragedia. Myślałem ,że już mnie dziś tak nie rozbawi Koła są za to fajnie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karl Franz Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 No fakt z śniegiem poleciałem troszku , ale zamiast się tak śmiać powiedział byś lepiej jak to zniwelować / skorygować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 (...) jak to zniwelować / skorygować Kupić nowy model i spróbować jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karl Franz Napisano 4 Marca 2009 Autor Share Napisano 4 Marca 2009 mała przeróbka była teraz wygląda to tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Teraz to wygląda jakby wjechał do bajora z rozcieńczoną białą farbą ^^ Tyle że zakopciły się wydechy i zabłociły gąsienice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Wywal go i kup jeszcze jeden i o... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi