Karl Franz Napisano 23 Stycznia 2009 Napisano 23 Stycznia 2009 A to było tak: Model to King Tiger italeri , bez żadnych dodatkowych gadżetów , przygotowany do gry bitewnej Operation WW II. Potraktowałem go jako ćwiczenie , zwłaszcza malowania i błocenia układu jezdnego. Całość malowana pędzlem, farbkami GW. Jest to pierwszy mój model po bardzo bardzo długiej przerwie , wszelkie konstruktywne komentarze oraz uwago/porady mile widziane. Cytuj
cloner16 Napisano 23 Stycznia 2009 Napisano 23 Stycznia 2009 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooo MEEEN! Sorry ale nie mogę , żarty sobie robisz , czy nie widzisz jak on wygląda>?! To białe to mam być śnieg, cały zalany , tragedia. Myślałem ,że już mnie dziś tak nie rozbawi Koła są za to fajnie zrobione Cytuj
Karl Franz Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Napisano 23 Stycznia 2009 No fakt z śniegiem poleciałem troszku , ale zamiast się tak śmiać powiedział byś lepiej jak to zniwelować / skorygować Cytuj
Viehu Napisano 26 Stycznia 2009 Napisano 26 Stycznia 2009 (...) jak to zniwelować / skorygować Kupić nowy model i spróbować jeszcze raz. Cytuj
Karl Franz Napisano 4 Marca 2009 Autor Napisano 4 Marca 2009 mała przeróbka była teraz wygląda to tak : Cytuj
Barcel Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 Teraz to wygląda jakby wjechał do bajora z rozcieńczoną białą farbą ^^ Tyle że zakopciły się wydechy i zabłociły gąsienice. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi