Zbyszek Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Powrót do pancerki niemieckiej produkcji, jak narazie klei się całkiem nieźle. Trochę przesadziłem z malowaniem ale człowiek uczy się na błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 To model Italeri?? Bo nawet nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2009 Tak model Italeri, skala 1:72. Zestaw zawiera gąsienice gumowe i w odcinkach mój będzie miał te drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Na płycie silnika i tylnym włazie w wieży mogłeś zrobić uchwyty z drucika. Te paski znajdujące się miejscach uchwytów, które dają różni producenci nie wyglądają za dobrze. Widzę że Italeri też tak robi. Trochę pracy, a efekt milszy dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 A czemu malujesz gumowe bandaże na stalowych kołach? W całości stalowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 No to mam błąd myślałem że w Jagdtigerach były też gumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 I zbliża się koniec. Jeszcze wash, kalki i może trochę zabawy z suchymi pastelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Szybko Ci poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Mam nadzieję, że nie zostawisz lin i gąsienic w takim kolorze! Czarny, szary, brunatny - to są dobre odcienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 Dość szybko bo nie miałem co robić, rano odwiedziłem warsztaty gdzie odnawiają pojazdy z II WŚ i tyle. Gąsienice i liny malowane silverem model masterem, coś suchymi pastelami się na nich pobawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 30 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2009 No i koniec zapraszam do galerii viewtopic.php?t=12375 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi