peter Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 dzikichomik w tej dyskusji chodziło o samobieżną haubice na podwoziu kołowym z RPA a ty zalinkowałeś PzH 2000, kto jak kto ale Robert wie co to PzH 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 peter Może się przejęzyczyłem, napisałem coś za szybko, ale ogulnie odnosiłem się mniej więcej do tego: mroko94 napisał:klima1 napisał: mroko94 napisał: AS-90 od Trumptera również w 1:72 To plemiona germańskie używały AS-90? Chyba nie? No pewnie że nie, ale to jeden z niewielu samobieżnych współczesnych haubic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Każdy wie jak wygląda Pzh 2000, a Robert dał tylko zdjęcie poglądowe tego o czym myślał pawełg PS: 155-mm Self-propelled Howitzer <- Ta nazwa jest zła, bo po angielsku a sama haubica jest z Niemiec czyli Panzerhaubitze 2000 to jest prawidłowa nazwa A po za tym w tym co wyżej zacytowałeś ani słowa o Pzh więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi