NobelEXC Napisano 27 Września 2006 Share Napisano 27 Września 2006 Piękne Volvo, ponadgabaryt wielki i piękny, żadkie połaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Piękny zestaw, no i ładunek też niczego sobie. Ciekawe jak to wieźli z rozłożonym ramieniem dźwigu. Poniżej coś w drodze rewanżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 4 Października 2006 Autor Share Napisano 4 Października 2006 Niech mi ktoś powie, ze transport ponadgabarytowy nie jest piekny i efektowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Jejku ale to wszystko wielkie co ciagaja te ciagniki Moze mi ktos powiedziec ile taki ciagnik siodlowy ma KM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 5 Października 2006 Autor Share Napisano 5 Października 2006 Skakanka ma 580... a FH 610... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 5 Października 2006 Share Napisano 5 Października 2006 Jak dla mnie, to ponadgabaryty są najciekawsze. Prawie nigdy nie ma takiej samej roboty jak wcześniej, za każdym razem wiezie się coś innego, na czymś innym itp. Nie ma takiej rutyny jak na plandekach czy chłodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi