Karl Franz Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Model zbudowany z zestawu revella bez dodatków w postaci blaszek luf itp. Malowany farbkami GW, pędzlem, pokusiłem się o próby brudzenia podwozia i wydechu ale tym razem bez tego śmiesznego śniegu. Model jak zawsze przygotowany do OWWII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Brak zimmeritu. Każdy z pośród 50 Königstigerów Porsche Turm, zimmerit posiadał - był nakładany jeszcze w fabryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karl Franz Napisano 3 Lutego 2009 Autor Share Napisano 3 Lutego 2009 Dziękuje za cenną uwagę , mam zamiar zabrać się za takiego w 1:35 i czekam właśnie na zimmerit , bo mam model dragona który posiada zimmerit na ilustracjach i w instrukcji ale już w wypraskach nie ;/. W każdym razie dobrze zrobiłem że nie zacząłem się nim bawić jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 bo mam model dragona który posiada zimmerit na ilustracjach i w instrukcji ale już w wypraskach nie Norma, każdy model tak ma. Jedynie ostatnia seria DML-a "/ zimmerit" go posiada. Swego czasu tamcia dokładała fototrawiony do IVJ i do Panthery. Ale abstra:bip:ąc najlepiej jest kupić albo ATAKa żywicznego albo robić samemu z Tamiya Polyester Putty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi