zbiegu Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 (edytowane) Witam, przeglądając nasze forum natknołem sie chyba na dwie fotorelacje z muzeum w Londynie, niestety autorzy obu przeoczyli jeden hangar (nie taki łatwy do znalezienia bo jest całkiem na uboczu) w którym znajduje się bardzo ciekawa kolekcja pierwszowojennych samolotów min Wickers Vimy, Sopwith Triplane, a także pionierski Bleriot, na forum jest kilku wielbiciel szmatopłatów mam nadzieje że zdjecia się spodobają. Zdjęcia: PS. Zdjęć mam więcej (głównie szczegułów i kokpitów) te sa tylko na zachęte. W razie potrzeby wstawie paczke na Megaupload. Edytowane 8 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Dajesz z tą paczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi