maxtor Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Witam Chciałbym przedstawić mój najnowszy nabytek. Wieża pochodzi z zestawu Dragona. Całość została wykonana z gipsu budowlanego. Wszelkie śmieci typu skrzynka, worek z pyrami to samoróbki w tym lampa. Łuski firmy Armorscale. Do pomalowana dioramy użyłem farb Humbrol, Pactra i Citadel. Na końcu przykurzyłem suchymi pastelami. Brakuje jedynie figurek. Relacja z budowy. http://www.dioramy.fora.pl/dioramy-warsztat,22/pantherturm-1-35,1506.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Witam, mi się osobiście ona podoba, jak już sam napisałeś brakuję ci jedynie figurek, ja bym dał jakiś cywili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 I może jakąś figurke co stoi obok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Fajnie wygląda ta scenka. Dobrze wyszły gruzy, ogólnie zniszczenia są OK. Ogólnie projekt Ci się udał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_welt Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Очень достойно... Но фонарь стоит в радиусе оборота орудия... Это же неприемлемо... Куда смотрели строители ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxtor Napisano 9 Lutego 2009 Autor Share Napisano 9 Lutego 2009 Dzięki za komenty. Rzeczywiście przydałyby się jakieś figurki. Alex_welt niestety nie wiem co piszesz, nie znam ukraińskiego czy to jest rosyjski? Jakby ktoś mógł przetłumaczyć. edit. Nie wiem czy jest poprawnie przetłumaczone, z translatora pisałem. Jest końcówka wojny, może po prostu zabrakło mechanizmów obrotowych i skierowano wieżę w najbardziej zagrożonym kierunku. Piszę z translatora. Окончание войны, может быть просто не хватило вращательных механизмов и направили башню в наиболее угрожаемом направлении. Я пишу из переводчика. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi