maxtor Napisano 7 Lutego 2009 Napisano 7 Lutego 2009 Witam Chciałbym przedstawić mój najnowszy nabytek. Wieża pochodzi z zestawu Dragona. Całość została wykonana z gipsu budowlanego. Wszelkie śmieci typu skrzynka, worek z pyrami to samoróbki w tym lampa. Łuski firmy Armorscale. Do pomalowana dioramy użyłem farb Humbrol, Pactra i Citadel. Na końcu przykurzyłem suchymi pastelami. Brakuje jedynie figurek. Relacja z budowy. http://www.dioramy.fora.pl/dioramy-warsztat,22/pantherturm-1-35,1506.html Cytuj
Wojtek B. Napisano 8 Lutego 2009 Napisano 8 Lutego 2009 Witam, mi się osobiście ona podoba, jak już sam napisałeś brakuję ci jedynie figurek, ja bym dał jakiś cywili Cytuj
Kacperek315 Napisano 8 Lutego 2009 Napisano 8 Lutego 2009 Fajnie wygląda ta scenka. Dobrze wyszły gruzy, ogólnie zniszczenia są OK. Ogólnie projekt Ci się udał. Pozdrawiam Cytuj
alex_welt Napisano 8 Lutego 2009 Napisano 8 Lutego 2009 Очень достойно... Но фонарь стоит в радиусе оборота орудия... Это же неприемлемо... Куда смотрели строители ? Cytuj
maxtor Napisano 9 Lutego 2009 Autor Napisano 9 Lutego 2009 Dzięki za komenty. Rzeczywiście przydałyby się jakieś figurki. Alex_welt niestety nie wiem co piszesz, nie znam ukraińskiego czy to jest rosyjski? Jakby ktoś mógł przetłumaczyć. edit. Nie wiem czy jest poprawnie przetłumaczone, z translatora pisałem. Jest końcówka wojny, może po prostu zabrakło mechanizmów obrotowych i skierowano wieżę w najbardziej zagrożonym kierunku. Piszę z translatora. Окончание войны, может быть просто не хватило вращательных механизмов и направили башню в наиболее угрожаемом направлении. Я пишу из переводчика. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi