miqs Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 A gdzie są w oryginale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Na kloszach malujesz. Panowie nie denerwujcie się na niego, po to jest forum, by sobie pomagać Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 19 Lutego 2009 Autor Share Napisano 19 Lutego 2009 aha dzięki disel fan masz raczje w końcu po to jest forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Przepraszam was bo troche mój temat się zakużyl ale tylko dla tego ze mi się komp zepsuł man juz finiszuję 99,5% a to wnętrze zestawik ale przy naczepce jest tylko położne na przymiarkę dach i bok buda będzie jeszcze raz malowana naczepa aha i zderzak będzie srebrny agregat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 mi sie tam podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Fajnie to wygląda a te magazyny we wnętrzu super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Co do wnętrza to w zasadzie jest Ok. Ale na zewnątrz nie jest już tak różowo. Odbłyśniki nie pomalowane na srebrno. Model przez to bardzo dużo traci. Nie dokładnie położona farba, co bardzo wyraźnie widać na krawędziach bocznych spojlerów ( 2 i 3 fotka z pod farby wychodzi naturalny żółty kolor plastiku). Przydało by się więcej szczegółowych zdjęć ciągnika, kilka rzutów z lewego boku, kilka z ujęciem tylnych lamp no i rzut z góry. Przydała by się też fota centralnie z przodu. Co do naczepy, niedokładnie sklejona ( ostatnia fotka) tak samo ja w ciągniku niedokładne malowanie (6, 9 i 11 zdjęcie) Tylne lampy zostały na czarno czy są pomalowane?? Odwrotnie też przykleiłeś tabliczkę pod rejestrację. Podświetlenie tablicy powinno być od dołu a nie jak u Ciebie u góry. Mam nadzieję że moje uwagi nie zniechęcą Cię, a wręcz przeciwnie, pozwolą uniknąć tych błędów w kolejnych modelach, jak również zmotywują do dokładniejszego sklejania i malowania. Życzę powodzenia w dalszych pracach i czekam na kolejne rezultaty Twoich prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Na fartuchu Masz złe oznaczenie pojazdu . Te tablice powinny być umieszczone na ciągniku ,a na naczepie powinny znaleźć się ''pomarańczowe prostokąty w czerwonej ramce'' Pomysł ogólnie fajny ,ale musisz jeszcze trochę popracować nad techniką klejenia i malowania, innymi słowy bardziej się przyłożyć Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 12 Marca 2009 Autor Share Napisano 12 Marca 2009 spokojenie odbłyśniki pomaluje jak kupię farbę a te zółte na spojlerach to ja to dopiero na fotkach zauważyłem a na serio tego nie widać i jeszcze pomaluje wycieraczki z naczpe wyszla kicha ale to nauka na nstępny model i robie coś w stylu tej naczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi