Skocz do zawartości

man tga + chłodnia :) man juz ukończony

punio

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam was bo troche mój temat się zakużyl ale tylko dla tego ze mi się komp zepsuł man juz finiszuję 99,5%

00454a3669df0123med.jpg

3c34a0cb794a9aa4med.jpg

dc0f7d7eea3fcdc7med.jpg

a to wnętrze

a192cc8bd6b230femed.jpg

6389ac3a2fad95abmed.jpg

zestawik ale przy naczepce jest tylko położne na przymiarkę dach i bok buda będzie jeszcze raz malowana

f808dbb74e46902fmed.jpg

naczepa aha i zderzak będzie srebrny

59d930b72c042907med.jpg

940733d5e025cf2cmed.jpg

0bbdc1b83b9cf181med.jpg

97b4725e9388a982med.jpg

470eef34626fe2f7med.jpg

ca3c07ed9f01c4cdmed.jpg

796f9beb96c7cee4med.jpg

agregat

d391bb619d72cd13med.jpg

• 3 weeks later...

Co do wnętrza to w zasadzie jest Ok. Ale na zewnątrz nie jest już tak różowo. Odbłyśniki nie pomalowane na srebrno. Model przez to bardzo dużo traci. Nie dokładnie położona farba, co bardzo wyraźnie widać na krawędziach bocznych spojlerów ( 2 i 3 fotka z pod farby wychodzi naturalny żółty kolor plastiku). Przydało by się więcej szczegółowych zdjęć ciągnika, kilka rzutów z lewego boku, kilka z ujęciem tylnych lamp no i rzut z góry. Przydała by się też fota centralnie z przodu. Co do naczepy, niedokładnie sklejona ( ostatnia fotka) tak samo ja w ciągniku niedokładne malowanie (6, 9 i 11 zdjęcie) Tylne lampy zostały na czarno czy są pomalowane?? Odwrotnie też przykleiłeś tabliczkę pod rejestrację. Podświetlenie tablicy powinno być od dołu a nie jak u Ciebie u góry. Mam nadzieję że moje uwagi nie zniechęcą Cię, a wręcz przeciwnie, pozwolą uniknąć tych błędów w kolejnych modelach, jak również zmotywują do dokładniejszego sklejania i malowania. Życzę powodzenia w dalszych pracach i czekam na kolejne rezultaty Twoich prac.

Na fartuchu Masz złe oznaczenie pojazdu . Te tablice powinny być umieszczone na ciągniku ,a na naczepie powinny znaleźć się ''pomarańczowe prostokąty w czerwonej ramce'' Pomysł ogólnie fajny ,ale musisz jeszcze trochę popracować nad techniką klejenia i malowania, innymi słowy bardziej się przyłożyć

Pozdrawiam.

spokojenie odbłyśniki pomaluje jak kupię farbę a te zółte na spojlerach to ja to dopiero na fotkach zauważyłem a na serio tego nie widać i jeszcze pomaluje wycieraczki z naczpe wyszla kicha ale to nauka na nstępny model i robie coś w stylu tej naczepy 8a49bd28f269a3be.jpg