jager27 Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Witam! Jagdtigera wykąpałem w krecie pomalowałem od nowa. Starałem się poprawić większość błedów. Czy mi się to udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 moje zdanie na temat łosza znasz, syf na gąsienicach zdałoby się poprawić, ale za to kamo wygląda fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Wreszcie dość dobrze dobrana kolorystyka farb. Model ma lepsze i gorsze chwile. Ogólnie sprawę ujmując nie jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 co to za pomaranczowa plama na 4 zdjeciu na gorze kadluba?a te biale plamy na gaskach,to niedomalowania?a te wyciory i mlotek co takie biale?popraw te niedorobki bo kamo i wash naprawde fajne i szkoda tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 co to za pomaranczowa plama na 4 zdjeciu na gorze kadluba? Z rdzą mam zawsze problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 jak dla mnie to I dobry Twój model Michale, idziesz w dobrą stroną, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PHILLIP Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Dla mnie, jest w nim coś co mi sie podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi