jajen Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 (edytowane) Przedstawiam do oceny model fj-4b Fury, HobbyBoss 1:48. Model bardzo fajnie sie sklejal. Wlasciewie model pudelkowy, dorobilem jedynie pasy. Najpierw kilka zdjec z warsztatu: Efekt końcowy: jajen Edytowane 12 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Super! Pięknie pomalowany ;D 2-ga fotka w "Efekcie końcowym" , jak dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Dla mnie super Ci wyszedł. Naprawde gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozik Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Bardzo ładny Takie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Ładniutki ;) Jakimi farbami malowałeś? Chodzi mi o dwie główne barwy: spód i górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Bardzo fajny Ja bym dał mocniejszy preshading. Pytanko: czy one były takie matowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajen Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 Model malowany farbami olejnymi Model Master 1730 Flat Gull Gray i 1745 Insignia White. Wszystko przeciagniete nastepnie sidoluxem a na koniec lakierem bezbarwnym matowym Model Master. Jesli chodzi o matowosc to wydaje sie ze takie wlasnie byly. jajen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukuruźnik Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Model jest cool. U mnie też czeka w niedalekiej kolejce. Jedno tylko wkurza, że Chińczycy zrobili koszmarny błąd w kalkomanii na wlocie powietrza. Powinno być zdaje się "DANGER JET INTAKE" a nie "DANGER JET IN TAKE". Ta spacja po IN sprawi spory kłopot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajen Napisano 5 Września 2009 Autor Share Napisano 5 Września 2009 Poprawilem linki do zdjec i przy okazji dodalem kilka nowych fotek. jajen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerad Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Ja pierdziu!!! Chyba rzucę to hobby w diabły. Nie mam szans na takie rzeczy. Stary dla mnie rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Kurcze, piękny Tylko chyba kalki HB (zwłaszcza ta duża na ogonie) nie chciała dobrze siąść w linie, ale tak czy siak genialny, robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi