dragon Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 (edytowane) Oto moje jeszcze 2 modele może nie są tak ładne jak scania www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0f8a975afaa9bd11.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d1ce38a7c1a0875c.html][/url] Edytowane 15 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 I już jest spoko, a co do modeli to w mercedsiku podoba mi się paka realistycznie wygląda ta kalka (lub naklejka, bo chyba nie wyciąłeś tego z mleka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alanozik Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Bardzo fajne modeliki:) ta kalka na mercu żeczywiscie realistycznie wyglada a i daf ładnie wyglada tylko jak dla mnie to ta naczepa powinna byc w pomaranczowym koloze ale to twoj model i tobie ma sie podobac, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 No mercedesik faktycznie ładnie się prezenci ,ostatnio zaczęły mi się podobać solówki i sam nawet będe robił kilka do swoich wozów cyrkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 CO wam się ładnie prezentuje? Zdjęcia są tragiczne. Kolego jak możesz to zrób porządne zdjęcia na jednolitym tle w dzień, ewentualnie przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 CO wam się ładnie prezentuje? Zdjęcia są tragiczne. Kolego jak możesz to zrób porządne zdjęcia na jednolitym tle w dzień, ewentualnie przed domem. Podzielam opinie kolegi. Na tych fotkach serio niewiele widac. Popraw je. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi