kubeł Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 czesc mam 13 lat jestem początkujący więc nie bijcie i sie ni śmiejcie wszelkie komentarze mile widziane [/url i co może byc czy tragedia/?????? i jeszcze jedno http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b104e25afc991a18.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Zdjęcia troche nie ostre, ale jak na poczatkującego to chyba nieżle. To przynajmniej moje zdanie . Ale przydałybby sie lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 spróbuje załatwic lepsze foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 najlepszych zdjęc nie robie ale ...teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Jak dla mnie na początek bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Jakość zdjęć daje dużo do życzenia, ale sam pomysł na dioramkę super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 ja nie umiem robic zdjęc więc są jakie są ale dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 później jeszcze dam ze dwa zdjęcia ale dokładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 czesc mam 13 lat jestem początkujący więc nie bijcie i sie ni śmiejcie wszelkie komentarze mile widziane Nie ma się co śmiać bo nie ma z czego. Każdy kiedyś musiał zacząć. Zrób lepsze fotki, może nie telefonem a aparatem. Zdjęcia są bardzo kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 ok postaram sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Bardzo fajne. Ciekawy pomysł, ładnie pomalowane. Jak to Twój poerwszy poważny model to tylko gratulować. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 dzieki podstawka troche nie wyszła ale następna bedzie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Mi się strasznie podoba ten niemiec który zagląda do włazu. Spytam z ciekawości, czy w oryginalnym zestawie figurek on jest tak ustawiony? Czy sam tak go przerobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 on jest z zestawu master box german tank hunters 1944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 tylko mausera z lunetą podarowałem niemcowi bo w tym zestawie to nie ma mauserów tylko jakieś inne podobne do fińskich mosinów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Stary, jak masz 13 lat i zaczynasz, to jestem pod wrażeniem Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Z tego co pamiętam tam były zwykłe mausery, nie rzuciło mi sie nic w oko. Możesz dać foto żebym wiedział czy na pewno to jakieś cuda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 na mojehobby jest taki zestaw w figurki niemcy 1:35 2 wojna światowa podałem działy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Zobacz jakie tam jest zdjęcie Nawet nie da sie rozpoznać któro to panzershreck a któro noga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 wiem widziałem ale do mauserów to nie podobne tylko może nawet do manlicherów tych austriackich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik95 Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Fajny model. Mam ten sam. Twój mi sie nawet troche bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 mam tu fotki 100 razy lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 troche się rączka trzęsła ale sie starałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi