mietcong Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 malowany pędzlem...następny już aerografem będzie potraktowany (Mirage 2000C Eduard 1/48) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Jak na pędzel to bardzo ładną fakturkę otrzymałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Pluta Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Hmn... Fajny bo sam teraz się nad nim mecze . Ale rakiety nie miały być czarne ???? Popraw i będzie super . Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Żadne czarne ;) Rosjanie pociski naprowadzane mają pomalowane na biało, jedynie na wersjach ćwiczebnych umieszczane są trzy czarne pasy na kadłubie pocisku. Model wykonany świetnie, mam tylko takie pytanie, także odnośnie kolorów, czy przy mechanice wirników nośnych więcej elementów nie powinno być w naturalnym kolorze metalu? Tarcze sterujące i popychacze na ten przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietcong Napisano 19 Lutego 2009 Autor Share Napisano 19 Lutego 2009 szczerze to nie wiem...staram się robić modele tak żeby się jak najlepiej prezentowały ale jednak hardcorowcem nie jestem...nie zbieram tomów dokumentacji żeby model wyglądał 100% jak prawdziwy...jadę wg instrukcji i intuicji powiedzmy ,że jestem niedzielnym modelarzem ;) pozdro znad Puckiej Zatoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi