Myski79 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Witam Zainspirowany twórczością Rafała popełniłem oto taki modelik jest w zasadzie skończony brakuję paru dupereli z wyposażenia. Zrezygnowałem z obić zgodnie z zaleceniami przy poprzednich modelach bo jestem po prostu za cienki na takowe. Ciekaw jest opinii i sugestii co można by tu jeszcze dodać przerobić udoskonalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Fajne wagonik, tylko ... to okopcenie jest do ... bani, ale ... jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 fajnie wyszedl,ladne kamo i podstawka na wysokim poziomie tylko te zacieki nie teges,jak by ktos specjalnie pedzlem pomazal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Fajne wagonik, tylko ... to okopcenie jest do ... bani, ale ... jest ok. wiem już to zmieniłem mi też nie pasowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 tylko te zacieki nie teges też już poprawione szczególnie te na pierwszej focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 No i odciski palców są raczej zbędne Ale to chyba Twój najlepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 No i odciski palców są raczej zbędne odciski usunięto dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolll Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Model ładny tylko figurka się dość pobłyskuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Model ładny tylko figurka się dość pobłyskuje Więc przykurzyłem figuranta to moja 3 w życiu więc nie ma się czym chwalić tak ją dołożyłem bo skoro właz otwarty to by się zdało co by coś przez niego wyglądało... Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Figurka z wyrazu twarzy płaska,bez życia.Przydałoby się trochę cieniowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi