stroju Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Witam Pytanie raczej dla warszawiaków: Ma może ktoś z kolegów jakieś zdjęcia mi-dwójki (chyba wersja rozpoznawcza) z jednostki w Inowrocławiu stojącej teraz w muzeum w forcie czerniakowskim? Szczególnie zależy mi na zdjęciu z numerem na belce ogonowej. Dla ułatwienia zaznaczyłem na obrazku gdzie pamiętam że stała: PS Czy to prawda co napisali na stronie muzeum WP że zamknęli i remontują wystawy w fortach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 latem zrobiłem zdjęcia trzem Mi-2 z fortu: Mi-2R (5827) Mi-2T (2215) Mi-2URN (3101) wieczorkiem poszukam fotek i jutro mógłbym podesłać (podaj na PW maila); który z nich by Cię interesował? Jędrek ps. od początku zimy nie byłem w forcie więc nie wiem co się aktualnie tam dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi