RH Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Modelik samolotu Fairey Battle w wersji treningowej z polskiego dywizjonu bombowego 304. Model z firmy Classic A. w skali 1:48 model nie należy do łatwych,tak że wymaga paru poprawek ,Z związku z tym nie polecam go młodym modelarzom Sam samolot to raczej taki dziwoląg czyli możemy go zakfalfikować tak jak Venoma do potworkow A dokladnie to wygląda jak by dwa samolty ze sobą się skleily (mowiac delikatnie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRh_positive Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 jak dwa Hurricane, ale temat ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorek Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 wydaje mi się jakby stateczniki poziome były minimalnie krzywe. No i dodałbym minimalne okopcenia przy rurach wydechowych ;) reszta super!! gratulacje ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Ale dziwoląg Robota jak zwykle przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 twoje dzieła mnie coraz bardziej zdziwiają i wzbudzją podziw twórz dalej mistrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 twoje dzieła mnie coraz bardziej zdziwiają i wzbudzją podziw twórz dalej mistrzu Milo mi to slyszeć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Paskud i tyle Brzydszy był chyba taki podobny tylko z gwiazdowym silnikiem... nie pamiętam nazwy... Matchbox to w 1/72 produkował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi