RH Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Revell/Dragon 1:48Focke-Wulf Ta 154A-0 "Moskito" Modeli sklejony prosto z pudelka ,Malowanie bez ubrudzeń wszak to prototyp który dopiero niemiaszki pomalowali i beda testować Pozazdroscił Herman G. angolom Moskita i coś takiego kazał zbudować ze sklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Kuuuuurczeeee no to jest coś Bardzo ładny ! Szczerze to ten samolot jest jak dla mnie ładniejszy niż Mosquito ! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 19 Lutego 2009 Autor Share Napisano 19 Lutego 2009 Kuuuuurczeeee no to jest coś Bardzo ładny ! Szczerze to ten samolot jest jak dla mnie ładniejszy niż Mosquito ! Gratulacje ...piękne dzięki..za sczerość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biskup Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Kościół piętnuje takie krzywe radary!!! I jednocześnie chętnie wypowie się w sprawie piękna ustami jego ekscelencji Biskupa: -Mosquito był ładniejszy i lepszy. amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Czy te blachy paneli uzbrojenia poniżej kabiny to takie niedopasowane były w oryginale czy tylko w modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Czy te blachy paneli uzbrojenia poniżej kabiny to takie niedopasowane były w oryginale czy tylko w modelu? Myśle że ja popelnilem gafę ,a wszlo to dopiero po pomalowaniu . Ale co tam ..i tak już ten model poszedl do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozik Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Model bardzo ładny,ale dopiero po obejrzeniu zdjęć ,zastanawia mnie ,co widziałby pilot w czasie walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Noc była... widziałby głównie ekran radaru ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozik Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 A co z moskitem na ogonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi