eKrystian Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 Wiem ze to temat związany z ciezarowkami ale chyba jeden temat nie za szkodzi taki sklejam i trucki ale teraz kiedys dostałem od kolegi taki model no i mozna go skleic jak i trucki umiem to i to czas na foty dzis nie wile zrobiłem bo nie miałem weny a po co na siłe robic zeby potem brzydko wyszło Wiec auto to mustang cobra nie wiem czy uda sie go dobrze złozyc bo nie ma pare cześci ale sie zdobedzie je . Cos mi sie poczta wali potem dam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Jest to dział o nazwie POJAZDY CYWILNE, a więc każdy pojazd który nie jest czołgiem, samolotem, czy łodzią, jak najbardziej powienien znajdować się właśnie tutaj. Życzę powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Jak pretorian napisał ... tak jest, możemy tutakj nie tylko ozazywać trucki ale również 4 kółka, Pretorian - dać mu piva ... tzn soczku ;). ównież czekam na relację ;). Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 No no... niezły wybór, coś w moim guście , a wiec życze powodzenia w budowie i oczywiście bede obserwował relacje. Pozdrawiam Siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Października 2006 Autor Share Napisano 4 Października 2006 Sory koledzy bo juz nie chciało mi sie przepisywac i zostało bo ja to tez pokazywałem na forum o ciezarowkach więc tam sie pytałem Dzis za duzo nie zrobiłem bo nie miałem czasu i zmęczony byłem ale sklejem silnik i błotnik z tyłu wec mało ale zawsze cos Sory za złe foty jutro lepsze moze porobie A tutaj przymierzałem zderzak mi maske hehe Pozdro juto moze wiecej czasu sie znajdzie wiec prace do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 5 Października 2006 Share Napisano 5 Października 2006 Eh Ty chociaz dotykasz ten plastyczek, a ja od .. 2 tyg nic nie zrobiłem :(, poproszę o lepsze foty i życzę owodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 5 Października 2006 Share Napisano 5 Października 2006 ja też bym prosił o ciut wyraźniejsze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano 5 Października 2006 Share Napisano 5 Października 2006 Dodam coś od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 5 Października 2006 Autor Share Napisano 5 Października 2006 OKi bede dawał wyrazniejsze to robiłem szybko wiec dlatego narazie czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi