Zekar Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Witam! Tym razem coś z pod znaku czerwonej gwiazdy czyli KW-2.Muszę przyznać ,że ostatnio uległem fascynacji czołgami typu KW, i postanowiłem zbudować całą serie modeli tych czołgów, to jest pierwszy z nich.Model Trumpetera skala 1\35, jego sklejanie było prawdziwą przyjemnością, wymieniłem tylko siatki wywietrzników na fototrawione. A teraz czas na foty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Model dość monotonny w swej dużej bryle. Przydałby się solidny wash + pigmentoza. Te srebrne plamy na prawym błotniku naprawdę nie bardzo... Lewa gąska się nie ułożyła - pośpiech jest złym doradcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Jeśli chodzi o te srebrne plamy na błotniku to są już poprawione.Wiem ,że wash dobrze by zrobil modelowi ,ale nie jest on moją mocną stroną . więc wolałem nie ryzykować , a gąsienice poprawie. No i czekam na dalsze uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 calkiem fajnie zrobiony,niezle zacieki i rdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi