RH Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Myślę że na sobotnio niedzielny odpoczynek(nienawidze tego slowa wykend ,takie nie polskie ) rzucę jeszcze pare modelików Pierwszy z nich to Wildcat z Tamiyi w 1:48 malowany farbami Gunze C Ze zdjęciami się pospieszyłem i widać na nich że niema rur wydechowych(zapomniałem ich wkleić ) ale potem się poprawiłem i na jednym zdjęciu widać ze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Kotek pierwsza klasa Kocham samoloty z Pacyfiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 Kotek pierwsza klasa Kocham samoloty z Pacyfiku Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Ładniusi też zaczynam się w nich podkochiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Właśnie dziś zacząłem swojego FM-1 ...ale z Atlantyku... i z Hobby B. :> ...może nie będzie dużo gorszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Właśnie dziś zacząłem swojego FM-1 ...ale z Atlantyku... i z Hobby B. :>...może nie będzie dużo gorszy... Slayszalem że jest lepiej wykonany od Tamiyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Właśnie dziś zacząłem swojego FM-1 ...ale z Atlantyku... i z Hobby B. :>...może nie będzie dużo gorszy... Slayszalem że jest lepiej wykonany od Tamiyi HB zaczyna kosić konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi