author21 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Model całkowicie malowany pędzlem, kilka drobiazgów dorobionych we własnym zakresie, poza tym model prosto z pudła. Farby to Humbrol. Wash też humbrolem. PAntera prezentowana już wczesniej uległa korekcie malarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 4 Marca 2009 Autor Share Napisano 4 Marca 2009 Mnie osobiście się podoba ..... Nie, kolego całkowicie źle ! ;) .........nikt nic nie mówi ;))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Jedna rzecz która mnie razi w tym modelu to paski z kamuflażu różnej szerokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 12 Marca 2009 Autor Share Napisano 12 Marca 2009 Poogladałem trochę zdjęć i również wykonanych modeli z takim kamuflażem. Nie mierzyli raczej na żywo i paski przebiegały różnie, pod różnymi kątami, raz brązowy miał obwódkę żółtą, raz nie. Oczywiście były też malowane równolegle. Ja wybrałem ten wariant mieszany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi