dawid xd Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Galeria zakończonego Jeepa, z przyczepką : WIEM, ŻE KRZYWO POKLEJONY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 to już skończone??? wiele brakuje, chociażby kierowca... Popraw mu prawą rękę i pomaluj go. Do tego kilka elementów też nie pomalowanych np. kije od łopat czy skórzane obicia. Kolor bazowy to nie wszystko. Proponuję szybko poprawić i wtedy dać w galerii, bo teraz to on nadal powinien stać w wątku warsztatowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Też się zgadzam. Gdzie wash? Jakiś taki pusty ten model się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1013 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 A tylna ławka nadal w złym miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Niech już tak zostanie. Nie będę już nic rozklejał. Kacper czemu pusty się wydaje? Co by jeszcze dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Co by jeszcze dać? Kolory... Co jest z tą figurką ona tak zostanie?? I jak wytlumaczysz te krzywizny? Ręka się trzęsła?? ( ps mi sie to czasem zdarza ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Oczywiście, że ta figurka tam nie zostanie. Tylko tam wsadziłem ją do fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Wiem wiem, że krzywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi