adamp Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 (edytowane) Dzień dobry Przedstawiam wam Hellcata którego budowałem z długimi....przerwami z 8 lat.Zbudowany głównie z pudełka plus trochę blaszek Eduarda-brakuje w nim jeszcze kilku elementów , m.in. włazów,wyposażenia zewnętrznego,etc. Malowanie zimowe ale malowania wymaga jeszcze parę elementów -po raz pierwszy użyłem techniki na lakier do włosów,pokrycia sidoluxem i takie tam inne. Aha kalki się posypały ze starości hehe fotki mam nadzieję zgodnie z zasadami Edytowane 1 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Gąski lewitują....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamp Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Gąski to latają ;) -jeszcze tak ale już nie długo zastanawiam się nad drugą wersją-czyli nie taśmy.druga gąsienica odleciała w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Hej, fajnie że zimowe kamo mógłbyś napisać jakiej firmy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamp Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 model Academy z 1997 roku i coś około tyle czasu w mojej szafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi