Godzio Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Tamya 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Świetna dioramka, bardzo mi się podoba. Czego użyłeś jako śniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzio Napisano 4 Marca 2009 Autor Share Napisano 4 Marca 2009 Użyłem sody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 a ta soda, to jest przyklejona, czy tylko posypana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzio Napisano 4 Marca 2009 Autor Share Napisano 4 Marca 2009 Jest przyklejona wikolem, ale najpierw podstawka została pokryta piaskiem, później pomalowałem brązową farbką, niektóre miejsca pomalowałem białą emulsją. Po wyschnięciu emulsji naniosłem wikol i posypałem sodą. Miejsca które zszarzały lub zżółkły poprawiłem emulsją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 To dobrze śnieżek wygląda jak już przyklejony. Bym się nie zdziwił jakby był dopiero posypany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Tak tylko obsługa ma mundury letnie :P A sody nie lepiej przyklejać na lakier do włosów ? Ja tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Tak tylko obsługa ma mundury letnie :P Właśnie chciałem to napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 A sody nie lepiej przyklejać na lakier do włosów ? Ja tak robię No przyznam, że tej techniki nie znałem. Muszę koniecznie spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Ten sam model chciałem zrobić na winter camo ale powstrzymły mnie te mundury. Miałem u siebie podwinięte rękawy, U ciebie widze, że mają opuszczone. Kombinowałeś coś z imi czy takie już były? Dioramka ładna, szczególnie ten śnieżek. mam 2 zastrzeżenia. Pierwsze to ta skrzynka załączona do zestawu. To było pierwsze co wywaliłem. Na amunicje do PAKa 40 nie było takich. Były albo drewniane albo naboje były pakowane w pojedyńcze tuby. Drugie zastrzeżenie to ten niemiaszek przy przyżadach celowniczych niepotrzebnie uwalony śnieżkiem na plecach. wygląda troche jakby za długo tam siedział, zamarzł i go obsypało. Pozatym wzystko ładnie, jak już napisałem wyżej Jako, że z mojego zimowego misternego planu nici, zrobiłem zmaskowaną armatke na łące (polu golfowym ) Miałem wrzucić ale mi aparat kite odwalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzio Napisano 5 Marca 2009 Autor Share Napisano 5 Marca 2009 Dzięki za cenne wskazówki ze skrzynką i z celowniczym. A jeśli chodzi o rękawy to najpierw zpiłowałem mankiety, a póżniej szpachlą zrobiłem im długie rękawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi