Leeb Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Hello!. Oto moje wypociny sprzed 5 lat, model to Tamiya 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Model fajny ale, 1.Paski przy manierkach, oraz kubki powinieneś pomalować na kolor czarny. 2.Brązowa skrzynka na tylnym błotniku powinna być w kolorze nadwozia 3. Kanistry z białym krzyżem nie były przypadkiem używane przez Afrika Korps wyłącznie w afryce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 3. Kanistry z białym krzyżem nie były przypadkiem używane przez Afrika Korps wyłącznie w afryce? W kanistrach z białym krzyżem przewożono wodę. Co do modelu. Nie bardzo rozumiem niektórych z Was, którzy wstawiają model do galerii z dopiskiem, że był zrobiony ileś tam lat temu. Zastanawia mnie po co, żeby usprawiedliwić słabe wykonanie ? Pokaż model wykonany obecnie, zobaczymy co się zmieniło przez te 5 lat, bo ten "esdek" jest słabiutki, a wypisywanie słabych pkt zajęło by mi kilka minut z resztą chyba oglądasz inne modele to sam wiesz co jest nie halo. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 I proszę zalogujcie się na photobucket.com lub imageshack bo fotosik jest męczący i szczerze, odechciewa się komentarzy gdy czekasz 5 min na zdjęcie Ostatnio na jakimś forum znalazłem opinie o modelwork.pl że to forum ludzi co używają fotosika, kąpią modele w płynie hamulcowym a foty robia komórką czyli jednym słowem wiocha przyjść na takie forum, a przecież każdy z nas wie że jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Fotosik jest dobry tylko trzeba porobić drobne zmiany w swoim zakresie przy linkowaniu zdjęci na forum by pozbyć się reklam i a tym samym dłuższego ładowania zdjęć. Ja wstawiam zdjęcia modeli po przeróbce przez fotosika i nikt nie narzeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi