Deco Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Model został ukończony prawie rok temu. Przy jego budowie popełniłem kilka błędów, które w kolejnych modelach staram się wyeliminować. Już czasu przerzuciłem się z pędzla na aero. Ale na pierwszy model pomalowany pojawi się w galerii za jakiś czas ( jeszcze and nim pracuję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Fajny, jak na pedzel to bardzo dobrze. Ja nigny tak ladnie pedzlem nie robilem. Mam pytanie jak zrobiles annyeny, z tym zawsze mam klopot. Poza tym mam zamiar popelnic ten model wkrodce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 a ja bym prosil po bezposrednia fotke z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Kalki jak zwykle w Academy wołają o pomstę do nieba (gwiazdy!!!) Dziwny kolor wnęk podwozia, jeśli to miał być chromate to zdecydowanie za pomarańczowy... Poza tym ładnie wypędzelkowany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 Mam pytanie jak zrobiles anteny, z tym zawsze mam klopot. Linki anteny wykonałem z cieniutkich niteczek wziętych z rajstop. Trzy niteczki skleiłem klejem( nalałem kropelkę kleju na palce i przepuściłem przez to niteczki) i potem używając CA do masztu, skrzydeł i statecznika. Kalki jak zwykle w Academy wołają o pomstę do nieba (gwiazdy!!!) Dziwny kolor wnęk podwozia, jeśli to miał być chromate to zdecydowanie za pomarańczowy... Z kalkami miałem duży problem (największy z paszczą tygrysa). Kilkakrotnie mi się porwały, ale na szczęście poratowali mnie koledzy. I tak nie siadły idealnie, ale tak to już jest z kalkami academy osobiście nie polecam. Co do koloru wnęk podwozia w rzeczywistości są dużo jaśniejsze. Pomarańczowy odcień jest spowodowany złą jakością zdjęć. a ja bym prosil po bezposrednia fotke z boku Proszę bardzo: Przepraszam za jakość zdjęć, ale były robione już jakiś czas temu postaram się wykonać lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 dzieki za zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Ale z taką nieszczelną owiewką to pilot nie zaleciałby daleko :/ Poza tym fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 9 Marca 2009 Autor Share Napisano 9 Marca 2009 Ale z taką nieszczelną owiewką to pilot nie zaleciałby daleko :/ Poza tym fajny Owiewka nie jest przyklejona. Założyłem ją tylko do zdjęcia. Po za tym trudno ją przykleić odstaje itp było pełno problemów z nią. Najlepiej wykonać nową lub kupić vacu (o ile jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 sorka a mogl bym prosic o jeszcze jedna fotke z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Owiewka nie jest przyklejona. Założyłem ją tylko do zdjęcia. Ach, no to po części jesteś usprawiedliwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi