Wojtek B. Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Przedstawiam Wam, figurkę "Napoleona Egiptu", Tutmosisa III. Warsztat konkursowy; viewtopic.php?t=12979 Galeria. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 no i super ogromny + za temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Pierwsza fotka jest mistrzowska! Niestety z bliska brakuje trochę finezji. Nie mówię, że zrobiłbym lepiej, bo u mnie wyglądałoby to jak jeden wielki kleks , dlatego ogromny szacun za podjęcie tematu. Ćwicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Jego wdzianko ma trochę zbyt ostre przejscia kolorkow i zbyt zróżnicowane są jak dla mnie. Ale chciałbym i taką mieć. A dziś się dowiedziałem, że zmarł mój profesor od historii Egiptu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 9 Marca 2009 Autor Share Napisano 9 Marca 2009 Dzięki za ocene, Lucas HS będę ćwiczył i napewno będzie kolejny warsztat może już nie konkursowy, bo kolejny figuras w drodze tylko tym razem z innej epoki zdradze tylko, że Afganistan . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 wdzianko faktycznie posiada jak dla mnie zbyt ostre przejścia kolorów ale całość mi się podoba Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi