TomaszDudek Napisano 13 Marca 2009 Autor Share Napisano 13 Marca 2009 Dzięki ,jednak fotki wyszły mi tragiczne próbowałem bez lampy i wyszło gorzej niż z ,ale za to do galerii zorganizuje sprzęt oraz fotografa w roli taty i powinny być dobre . Mam zamiar też po eksperymętować z cieniowaniem na wzór modelu Sergionexa co z tego wyjdzie zobaczycie niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 26 Marca 2009 Autor Share Napisano 26 Marca 2009 Jakis czas temu pomalowałem ,zrobiłem nawet cieniowanie ale pojawiły sie grudki z farby nie wiem z jakiej przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Model wygląda coraz lepiej. Szukam tych grudek i szukam na tych fotkach, ale jakoś znaleźć nie mogę. Cieniowanie prezentuje się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 27 Marca 2009 Autor Share Napisano 27 Marca 2009 Kacperek315 Bo grudki usunąłem i pomalowałem na nowo jutro raczej dokończę malowanie bazą i sido potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 No to wszystko wyjaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 … jutro raczej dokończę malowanie bazą i sido potem.Udałosię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Mogłeś poczekać z tym postem- jutro będzie szósta rocznica ostatniego posta Autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi