TomaszDudek Napisano 13 Marca 2009 Autor Napisano 13 Marca 2009 Dzięki ,jednak fotki wyszły mi tragiczne próbowałem bez lampy i wyszło gorzej niż z ,ale za to do galerii zorganizuje sprzęt oraz fotografa w roli taty i powinny być dobre . Mam zamiar też po eksperymętować z cieniowaniem na wzór modelu Sergionexa co z tego wyjdzie zobaczycie niebawem Cytuj
TomaszDudek Napisano 26 Marca 2009 Autor Napisano 26 Marca 2009 Jakis czas temu pomalowałem ,zrobiłem nawet cieniowanie ale pojawiły sie grudki z farby nie wiem z jakiej przyczyny Cytuj
Kacperek315 Napisano 27 Marca 2009 Napisano 27 Marca 2009 Model wygląda coraz lepiej. Szukam tych grudek i szukam na tych fotkach, ale jakoś znaleźć nie mogę. Cieniowanie prezentuje się bardzo dobrze. Cytuj
TomaszDudek Napisano 27 Marca 2009 Autor Napisano 27 Marca 2009 Kacperek315 Bo grudki usunąłem i pomalowałem na nowo jutro raczej dokończę malowanie bazą i sido potem. Cytuj
kjp_a_man Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 … jutro raczej dokończę malowanie bazą i sido potem.Udałosię? Cytuj
Grazzi Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Mogłeś poczekać z tym postem- jutro będzie szósta rocznica ostatniego posta Autora Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi