premier1986 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Dawno temu obiecany ale dopiero sie czas znalazl Musze przyznać ze wypraski wyglądają naprawde interesująco. zaraz zabieram sie za budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Jeszcze jakbyś pokazał pudełko i kalki, to by było fajnie. Chyba, że to ten zestaw spoza oficjalnego kanału dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 model zakupilem za grosze dewno temu na allegro. nie mam do niego ani kalek ani pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Czyli wyniesiony bokiem z fabryki Revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 tego to ja nie wiem. wiem ze poszukuje do niego kalek z oznaczeniami bo kabine to sam pomaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi