RObert Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 (edytowane) Witam w galerii Mardera. Relacja chociaż nie dokończona, była w Barwach Forum. Dla czego była nie dokończona na forum? Odpowiedź jest dla mnie prosta, miałem kilka problemów z magic trackami w tym modelu. I próby sklejenia ich nie wychodziły, aż dopiero pod koniec października. Czemu foty dopiero teraz? Przez jakiś czas nie miałem sprzętu:( ale już jest:) O to co mi udało się z niego zrobić. Pozdrawiam. Edytowane 13 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Model bardzo ładny, tylko dlaczego zakryłeś armatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Fajny model, ale przydałaby się fotka pokazująca tył pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 tylko dlaczego zakryłeś armatę? JAk znam życie to szmata zakrywa babola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 I próby sklejania ich nie wychodził, aż dopiero pod koniec października. Model całkiem fajny, tylko dobrze by było gdybyś jednak pisał po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RObert Napisano 13 Marca 2009 Autor Share Napisano 13 Marca 2009 RObert napisał: I próby sklejania ich nie wychodził, aż dopiero pod koniec października. Model całkiem fajny, tylko dobrze by było gdybyś jednak pisał po polsku. Racja, już poprawione. Ł.Sosnowski napisał: tylko dlaczego zakryłeś armatę? JAk znam życie to szmata zakrywa babola. Jak znam życie, to masz rację. Marder doznał kraksy i była potrzeba zamaskowania tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi