czes881 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Jak w temacie. Tylko spadł mi przy robieniu fotek i odpadły wyrzutniki granatów przy wierzy, a że były bardzo malutkie to już ich nie znalazłem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Choc nie lubie dry brusha na modelach to tu nie jest on wcale taki zly. Podoba mi sie malenstwo jak i sama podstawka, choc ziemie mozna bylo lepiej wykonac. Pokusilbym sie o dorobienie swiatelek i lufy od KM. Wiesz w tych skalach chodzi o to zeby choc troche oszukac odbiorce, a wyzej wymienione elementy odrazu wskazuja na skale. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Niezłe maleństwo ;) Tylko jaka firma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Ślad łączenia form na lufie poza tym ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 14 Marca 2009 Autor Share Napisano 14 Marca 2009 Pokusilbym sie o dorobienie swiatelek i lufy od KM.Wiesz w tych skalach chodzi o to zeby choc troche oszukac odbiorce, a wyzej wymienione elementy odrazu wskazuja na skale. Model potraktowałem wybitnie eksperymentalnie, celowo nie poprawiałem widocznych baboli producenta bo zależało mina szybkim efekcie. Chciałem wypróbować pigmenty w tej skali i ogólnie pofantazjować. To ma być przymiarka do nowych dragonów które reprezentują o niebo lepszy poziom. Tylko jaka firma?? To stary Dragon z początków wieku, fatalne wykonanie wręcz odpychające, nie polecam. Jedyny w miarę dobry element to koła z gąskami Poświęciłem już kawałek czasu tej skali i wiem że pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć. Uproszczenia są nieuniknione. A tutaj jest cos co spędza mi sen z powiek http://blogs.yahoo.co.jp/ton191105/22471554.html&prev=_t&usg=ALkJrhhG7tVdiDDASOqgQS5CHM0d7s5EnQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 A tutaj jest cos co spędza mi sen z powiek Very Happy http://blogs.yahoo.co.jp/ton191105/22471554.html&prev=_t&usg=ALkJrhhG7tVdiDDASOqgQS5CHM0d7s5EnQ Nie popadaj w kompleksy. Twój tygrys jest super. W tej skali to bym chyba tylko jakiegoś Boeinga popełnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi