Drak Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 W końcu skończony! Zabierałem się za niego tak długo pewnie dlatego że nie darze tego czołgu żadną sympatią i średnio chętnie go pieściłem... Ale z końcowego efektu jestem zadowolony i chętnie przeczytam Wasze opinie Wewnątrz kół nie ma błotka gdyż taka jest zasługa żwirku który swobodnie wpada tam i czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Według mnie jest ok, ale ja jestem pancernym laikiem, więc mną się nie sugeruj. ;) Gratuluję ukończonego modelu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Mi też się model podoba. Ładny wash i odpryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Hej, na pierwszy rzut oka nieźle wygląda... To, co razi- zbyt agresywne "błoto" (a tak nawiasem mówiąc skąd błoto- i to tak równo naniesione- w czasie kampanii sycylijskiej?)- popracuj nad tym. Radzę próbować na innych modelach. Co do filtrowania- Sherman w tym klimacie winien byc raczej pokryty kurzem... Pozdrawiam i życzę sukcesów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Hej, na pierwszy rzut oka nieźle wygląda... To, co razi- zbyt agresywne "błoto" (a tak nawiasem mówiąc skąd błoto- i to tak równo naniesione- w czasie kampanii sycylijskiej?)- popracuj nad tym. Radzę próbować na innych modelach. Co do filtrowania- Sherman w tym klimacie winien byc raczej pokryty kurzem... Pozdrawiam i życzę sukcesów! wiesz we Włoszech też czasami pada deszcz i wtedy ten kurz i pył zamienia się w paskudne, lepiące się do wszystkiego błoto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Mi się podoba, tylko błotko mogło by być jaśniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 dobra wyszło tak... chciałem tylko zakurzyć i rozcieńczyłem pigment dużą ilością rozcieńczalnika i prysnąłem na podwozie... Wyszedł tak agresywny kurz że nienaturalny więc musiałem lekko przysłonić... nie znalazłem wiele na temat kurzenia w ten sposób i to był 1. raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Tylko napisz, czy jest to model oddany pod głosowanie, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 jak dotąd to innego jeszcze nie mam więc tak, jest oddany pod głosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi