sąsiad_squad Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 Witam Jak widać w temacie poszukuje zdjec F88, najbardziej interesują mnie zdjecia silnika reszte mam no i lepsze wymiary F88 bo te co są w wymiarowni nie posiadają wszystkich. A co do naczepy to nie mam nic pare fotek ... nie mam pojecia jak tam wyglada zawieszenie kompletnie nic i teraz prozba do was zdjecia, wymiary i co moze się tylko przydać. http://www.maj.com/gallery/tito-anakin/zabawki/0070qx.jpg oto ta naczepa. A mianowicie co chcę zrobić. Ciągnik F88 http://www.maj.com/gallery/tito-anakin/zabawki/1volvof88.jpg takie barwy. Ciagnik F12 niski dach i 4x2 przebudujemy. Czyli tak F12+Noteboom i na pake F88 taki old timer. Czekam na doc. itd legotrucks@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 hej! jeżeli chodzi ci o to co poniżej daj znać. może będę mógł pomóc. niech klocki będą z tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsiad_squad Napisano 8 Października 2006 Autor Share Napisano 8 Października 2006 O dokładnie taka !! dzieki wielkie. Moze wymiary masz lub coś innego a jakie to ma zawieszniee ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 Tak dokładnie to mam taką w 1:1 na bazie. A więc zdjęć do upojenia wedle życzenia jeśli chodzi o dokumentację, to dam znać jutro, jest to tak stare, że już nie pamiętam co jest w firmie, muszę sprawdzić. Oczywiście wymiary z natury są możliwe, jeżeli jesteś o okolic Poznania, lub byłbyś tu przejazdem, to zapraszam. Konkrety jutro wieczorem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsiad_squad Napisano 8 Października 2006 Autor Share Napisano 8 Października 2006 Ooo to super !! niestety ine jestem z Poznania ale z Wrocławia to poprosze dużo zdjeć !! zawieszenia najbardziej zaraz narysuje rusunek i podeśle na @ jakie wymiary mnie interesują !! Z gory thx :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 no problem, dodaj adres, to poślę ci płytę i to co uda się skserować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsiad_squad Napisano 8 Października 2006 Autor Share Napisano 8 Października 2006 Bodajrze to Noteboom-a ale nie jestem pewien :P już rysuneczke przyszykowałem. http://www.maj.com/gallery/tito-anakin/zabawki/noteboom.jpg Niech moc bedzie z Tobą !! Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 oki rysunek obejrzałem, to na pewno nooteboom, zrobię co się da. pomiary moge zrobić tylko w sobote (wolny czas), co do zdjęć to pewnie będą szybciej. o ile mnie pamięć nie myli to: - zawieszenie hydrauliczne - naczepa rozciągana do ? m - nie ma podnoszonego pomostu który widać na twoich zdjęciach - pięknie rozkładane tylne zawieszenie ale jak napisałem - szczegóły jutro pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsiad_squad Napisano 8 Października 2006 Autor Share Napisano 8 Października 2006 Spoko nie pali się z wymiarami. Mi sie wydaje ze ona nie jest rozciagana ale nie daje głowy;) uuu to jest na poduszkach nie pogadasz:) o to chodzi ze ladnie sie rozkłada zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 9 Października 2006 Share Napisano 9 Października 2006 Czy kolega sobie ze mnie żarty stroi ? Jesteś z Wrocławia?? Może się ustawimy na jakieś gadu-gadu o braci modelarskiej? A projekt mi się podoba... Czekam na relację (lub fotki gotowego). Pozdrawiam, Przemas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsiad_squad Napisano 9 Października 2006 Autor Share Napisano 9 Października 2006 Własnie dostalismy wymiary do noteboom-a i opis !! Bomba !! Dzięki kolego !! ;) Kolego do Wrocławia mam 20 km Środa Śląska jak walisz na lublin Mozna sie umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 10 Października 2006 Share Napisano 10 Października 2006 Wiem, wiem..... Narazie czasu braknie, ale jak coś to chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 10 Października 2006 Share Napisano 10 Października 2006 Przepiekny projektsię zapowiada. Widać że koledzy tutaj dośc poważnie podeszli do tematu i ostro działaja z planami. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 Tomek i jak tam, przesyłka doszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsiad_squad Napisano 11 Października 2006 Autor Share Napisano 11 Października 2006 Tak !! Jestem bardzo zadowolny. Dzięki kolego masz piwno Tylko powiedz mi czy w zawieszeniu są jakieś stablizatory ?? Bardzo dziękuję. Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 stabilizatorów nie widziałem, ale pewność będę miał jak pójdzie na kanał i zobaczę od spodu. zrób listę życzeń, spróbuję obskoczyć to za jednym razem pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi