igi Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 (edytowane) Ha! Dzisiaj ją dopiero zobaczyłem i zakupiłem na allegro bez najmniejszego wahania! Czyżby nowość? Zawsze polowałem na b-17 w skali 1:48, ale to rzadkość i chyba tylko monogram ją wypuścił oj chyba nowość, bo na cobi też ostatnio ślicznotki nie widziałem ale sie podnieciłem http://www.zabawki-sklep.pl/pl/sklep_internetowy/revell__modele/revell_do_sklejania/samoloty/samoloty_wojskowe_19201949/art2792.html i cena też bardzo ładna jak na 1:48 na mojehobby jest mały inbox http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=1324753 Edytowane 20 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmm5 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 To jest właśnie przepak f. monogram ,oczywiście z nowymi kalkami ,jeśli dobrze pamiętam model niezbyt dobry wymiarowo -skrzydła ,należało by trasować wgłębne linie podziału .Cena za to w miarę atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 20 Marca 2009 Autor Share Napisano 20 Marca 2009 No to dzisiaj odebrałem moją ślicznotke Ale oczywiście pan listonosz zapomniał chyba mi aviso włożyć do skrzynki i po 5 dniach musiałem sam iść po przesyłkę i sprawdzić czy już jest. Zapytałem czy jest może przesyłka dla mnie, a pani z ociągłością: alee bym musiała poszukać... potem jeszcze czekałem ponad 10 minut aż znajdzie... No więc krótki opisik... Chyba największą wadą modelu są rzeczywiście wypukłe linie podziału, ale nie mam zamiaru się z nimi bawić... Model wygląda na przyjemny i w miare prosty. Będzie z nim raczej łatwiej, niż z B-24 Revella w 1:48. Model ma mało części małych, szczegółowych, więc raczej będzie go sie przyjemnie sklejało Ogółem jak go otwierałem (przed chwilą) byłem podniecony Troszkę zdjęć: Mustanga odkładam narazie, bo i tak czekam na te płytki polistyrenowe z allegro i może dzisiaj wstawie jeszcze wątek warsztatowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Hemmm... Poszycie kadłuba było montowane na zakładkę więc nie sądzę żeby tutaj by trzeba było je trasować... Przy tym samolocie jest bardzo dużo roboty bo w niektórych miejscach łączenia są na zakładkę niektóre na "styk" ( więc tam by trzeba było je trasować). Musisz się posiłkować potężną ilością zdjęć... W necie jest tego MASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 igi, malowanie oczywiście "Ślicznotki"? Bo jak nie, to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi