Ipkinss Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Witam! Chciałbym zaprezentować mojego Apacza w skali 1/144. Model traktowałem relaksacyjnie chcąc odetchnąć po klejeniu PWS-16 Revellowski Apache sklejał się bez żadnych problemów, a jakość wykonania detali jest wg mnie zadowalająca Wykonanie tego szkraba zajęło mi jakieś 2 dni Nie robiłem żadnych przeróbek poza stworzeniem od podstaw części z celownikami na nosie, która gdzieś zaginęła A oto galeria: Zapraszam do oceny! Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Jak na taką skalę to wygląda całkiem przyjemnie. Do 2 rzeczy się przyczepię: powinien być zdecydowanie bardziej matowy, no i szkoda że nie wygiąłeś łopat wirnika głównego. Teraz wyglądają dziwnie - proste ale obwisłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Ja podziwiam ludzi którzy sklejają modele w takiej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 A ja pewnie będę się wzorował sklejając swojego w tej skali. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Jak na takiego olbrzyma to sklejony bardzo szczegółowo i starannie. wielki szacunek za cierpliwość i sokole oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Bomba Widziałem wiele gorszych w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Fajnie czy wyszedł ten Apaczyk. Kiedyś budowałem takiego z zestawu Dragona. Nie wiem czy to nie te same wypraski. Jeśli tak to co zrobiłeś z pseudo załogantami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Witam! Krzysiek Nie chciałem tych łopat za bardzo wichrować żeby nie przesadzić co w tej skali nie byłoby trudne A co do lakieru to masz rację, z rozpędu pomalowałem półmatem, a przeca Apacze się nie świcą Mac Eyka To chyba jednak inne wypraski bo załogantów brak Dzięki za miłe słowa Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi