Kochaś Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Witam wszystkich bez wyjątku . Figurki malowane cytadelkami GW. Proszę o komentarze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Fajna scenka, same figurki mi się podobają , jedyne co według mnie jest jej minusem to woda . Może wykonaj ją z żywicy albo ze specyfiku vallejo bądż innego, napewno wtedy zyska na wyglądzie. Z czego wykonałeś roślinność Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 przyłączam się do uwag przedmówcy - dobrze wykonane i pomalowane figurki woda faktycznie słabo przy nich wypada Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kochaś Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 te roślinki to jest zwykły mech jaki mozna spotkac w rowach, na murach itp. ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Fajni goście, ładnie zrobieni. Ale jedno mi nie pasuje - czy w czasach operacji w wietnamie amerykanie mieli już łukowe magazynki do M16-ek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Mi się wydaję że chyba tylko 20'stki byly ale tak to git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Ale jedno mi nie pasuje - czy w czasach operacji w wietnamie amerykanie mieli już łukowe magazynki do M16-ek? Mi się wydaję że chyba tylko 20'stki Peter mówisz o takich: A magazynki 30-nabojowe wprowadzono w 1970r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 W m113 Academy z Wietnamu jest zestaw M-16 i są tam dwa typy magazynków, żaden łukowy, więc sądziłem że łukowych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Z tego co wiem magazynki 30o nabojowe pojawiły się w bardzo ograniczonym zakresie w 67r. Czy kolo z M60 nie ma pokrowca na hełmie? Nigdy czegoś takiego nie widziałem. Helmet Band i Chin Stripe były z materiału i teoretycznie OG. U Ciebie wyglądaja jak skóra. Nie dawałbym też nieszczęsnej pacyfy. Duży plus za brak malborków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi