adamkijak Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 (edytowane) Witam forumowiczow. Poniewaz prace nad konkursowym projektem dobiegaja konca (woda z zywicy schnie i sie wietrzy na dworze, bo straaasznie wali), dla relaksu przerabiam sobie taka zabawke na model D9-ki w wersji IDF. Edytowane 22 Marca 2009 przez Gość Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 20 Marca 2009 Napisano 20 Marca 2009 A da się określić skalę modeliku ? Cytuj
adamkijak Napisano 22 Marca 2009 Autor Napisano 22 Marca 2009 A da się określić skalę modeliku ? Zakladajac ze produvent zabawki trzymal sie jakis wymiarow to bedzie okolo 1:50, 1:52. Tymczasem po paru dniach zabawy, a musze przyznac ze od dawna zaden projekt mnie tak nie bawil jak ten, prace ruszylu do przodu. Prawdopodobnie bede mogl odwzorowac go tak w 85% i tak wiekszosc bedzie dorobiona z polistyrenu i duuuuuuzo spachli. Cytuj
LordDisneyland Napisano 23 Marca 2009 Napisano 23 Marca 2009 Miłoooo.... chyba czas się ruszyć do kiosku lub zabawkarskiego po jakiś spychacz ;) Tylko nie zmieniaj gąsek, bo stylowe są wielce!!! Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 23 Marca 2009 Napisano 23 Marca 2009 Prawdopodobnie bede mogl odwzorowac go tak w 85% i tak wiekszosc bedzie dorobiona z polistyrenu i duuuuuuzo spachli. Cha cha zaraz się znajdzie maruda co powie: model "nie leży w planach" Cytuj
adamkijak Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Napisano 2 Kwietnia 2009 Zabawy ciag dalszy. To co bylo latwe mniej wiecej zrobione: Cytuj
artoor_k Napisano 2 Kwietnia 2009 Napisano 2 Kwietnia 2009 Kurczę czeka mnie kiedyś to samo tyle że z samolotem i to spoooro większym Będę śledził prace Cytuj
LordDisneyland Napisano 17 Czerwca 2009 Napisano 17 Czerwca 2009 Ej, tak ładnie ci szło i zarzuciłeś pracę wbrew woli kibiców ;) Nie bądź żeż taki, na miłość Boga Gąsieniczniaków Cytuj
adamkijak Napisano 17 Czerwca 2009 Autor Napisano 17 Czerwca 2009 Poki ci czeka w pudle na lepsze czasy, modyfikacji gesi mnie psychicznie wykonczyla. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi