RH Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Witam Oto jeden z trzech modeli ostatnio ukończonych (trzeci wymaga malych zabiegów i też wkrótce sie pojawi ) Pierwszy to Fw-190 A-5 Lt.Emila Langa 5./JG 54 Wschodni front 1943 Model 1:48 Eduarda Z seri WEEkend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Powiedz mi jak ci się udało spasować pokrywe karabinów i całą osłone silnika do kabłuba. Pytam bo w swoim za cholere nie idzie tego spasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Powiedz mi jak ci się udało spasować pokrywe karabinów i całą osłone silnika do kabłuba. Pytam bo w swoim za cholere nie idzie tego spasować To jest cala bolączka tego modelu. Eduard na sile wymusza aby zrobić wszystko pootwierane.Aby zamknać tą cholere poprostu nie należy wstawiać ani loża ,ani karabinów maszynowych.A po zamknięciu w całość wkleic od przodu tylko same lufy:) ot i cala filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_iceboy Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 No co by tu dużo mówisz ... to w końcu Focke Wulf Eduarda czyli zły przekrój kadłuba w sekcji ogonowej, za niska osłona kabiny, koła za wąskie i takie tam niuanse ... co do malowania czy dobrze mi się zdaje że łopaty śmigła są czarne? Malowanie kamuflażu sympatyczne Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Powiedz mi jak ci się udało spasować pokrywe karabinów i całą osłone silnika do kabłuba. Pytam bo w swoim za cholere nie idzie tego spasować To jest cala bolączka tego modelu. Eduard na sile wymusza aby zrobić wszystko pootwierane.Aby zamknać tą cholere poprostu nie należy wstawiać ani loża ,ani karabinów maszynowych.A po zamknięciu w całość wkleic od przodu tylko same lufy:) ot i cala filozofia A osłone silnika jak spasowałeś do kabłuba bo ja mam wielkie szpary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 No co by tu dużo mówisz ... to w końcu Focke Wulf Eduarda czyli zły przekrój kadłuba w sekcji ogonowej, za niska osłona kabiny, koła za wąskie i takie tam niuanse ... co do malowania czy dobrze mi się zdaje że łopaty śmigła są czarne? Malowanie kamuflażu sympatyczne Serdecznie pozdrawiam To RLM 70 (czarno zielone ) tylko na zdjęciu tak wyszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Powiedz mi jak ci się udało spasować pokrywe karabinów i całą osłone silnika do kabłuba. Pytam bo w swoim za cholere nie idzie tego spasować To jest cala bolączka tego modelu. Eduard na sile wymusza aby zrobić wszystko pootwierane.Aby zamknać tą cholere poprostu nie należy wstawiać ani loża ,ani karabinów maszynowych.A po zamknięciu w całość wkleic od przodu tylko same lufy:) ot i cala filozofia A osłone silnika jak spasowałeś do kabłuba bo ja mam wielkie szpary Jakoś mi sie udalo to wszystko na siłe skleić i docisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi