tucias Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Szwedzki Strv 103B. Trumpeter skala 1/35. To kolejny model z mojej współczesnej pancerki. Nie błociłem modelu, przyjąłem wariant czystego skandynawskiego śniegu oraz to, że zajął on stanowisko ogniowe i stoi na nim od jakiegoś czasu (efekty zawiania na całym modelu). A teraz proszę, możecie pastwić się do woli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Jak dla mnie wyglada swietnie, pierwsze wrazenie (dla mnie najwazniejsze) jak najbardziej pozytyw, i snieg i pojazd i kompozycja very good. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabanos Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Model świetny, szkoda że nie można powiedzieć tego samego o zdjęciach :] Z czego ten śnieg, bo chyba najbardziej realistyczny jaki widziałem na modelu xD Pzdr, Mati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tucias Napisano 19 Marca 2009 Autor Share Napisano 19 Marca 2009 Model świetny, szkoda że nie można powiedzieć tego samego o zdjęciach :] Z czego ten śnieg, bo chyba najbardziej realistyczny jaki widziałem na modelu xD Pzdr, Mati Obiecuję, że kolejne fotki zrobię przy lepszym oświetleniu, a śnieg jest zrobiony ze zwykłej spożywczej sody oczyszczonej miejscami zmieszanej z vikolem. Dzięki za słowa uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Kolejny nie daleki sąsiad Co do modelu, o 103 mało można napisać bo w 80% jest przykryty śniegiem, co do śniegu, za dużo go na 103, trochę może by tą kule zmniejszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Ale śnieg jest lepszy gdy zamiast wikolu uzyjesz lakieru do łosów... Model świetny ale według mnie MROKO94 ma troche racji że śinegu na 103 jest za dużo podczas jazdy spada:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tucias Napisano 21 Marca 2009 Autor Share Napisano 21 Marca 2009 Ale śnieg jest lepszy gdy zamiast wikolu uzyjesz lakieru do łosów... Model świetny ale według mnie MROKO94 ma troche racji że śinegu na 103 jest za dużo podczas jazdy spada:D Dziękuję za te uwagi, ale wstawiając temat zaznaczyłem wyraźnie, że czołg ten stoi na stanowisku ogniowym od jakiegoś czasu (to jest moja wersja i jej się będę trzymał ) i dlatego jest na nim tyle śniegu. Poza tym z sodą nie ma problemu, bo można ją usunąć jak się znudzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi