RH Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Witam Oto ten obiecany trzeci modelik , jeszcze cieply . Jest to oczywiście Roden 1:48 + Part .Samolot w malowaniu No.1401(meteo) Baza lotnicza w Bircham Newton 1942-43 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanadam Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Jak zwykle chylę czoła przed sznurowadłem... mam tego znad Malty i pewno jeszcze dłuuuugo się nie odważę. Poza tym ogólnie cudowny... może tylko kółka by zmatowić.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Jak zwykle chylę czoła przed sznurowadłem... mam tego znad Malty i pewno jeszcze dłuuuugo się nie odważę. Poza tym ogólnie cudowny... może tylko kółka by zmatowić.... Doradzam kupno blach Parta bo naprawde warto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts