RH Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Witam Oto ten obiecany trzeci modelik , jeszcze cieply . Jest to oczywiście Roden 1:48 + Part .Samolot w malowaniu No.1401(meteo) Baza lotnicza w Bircham Newton 1942-43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Jak zwykle chylę czoła przed sznurowadłem... mam tego znad Malty i pewno jeszcze dłuuuugo się nie odważę. Poza tym ogólnie cudowny... może tylko kółka by zmatowić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 20 Marca 2009 Autor Share Napisano 20 Marca 2009 Jak zwykle chylę czoła przed sznurowadłem... mam tego znad Malty i pewno jeszcze dłuuuugo się nie odważę. Poza tym ogólnie cudowny... może tylko kółka by zmatowić.... Doradzam kupno blach Parta bo naprawde warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi