RH Napisano 19 Marca 2009 Napisano 19 Marca 2009 Szukając zdjęć w archiwum,znalazłem zapomniane fotki Meserka ,Ktorego niestety już nie ma(przyznam się bez bicia że dużo modelików poszlo do ludzi :( a myślę że warto go pokazać bo szczerze mówiąc większą satysfakcje daje mi same tworzenie niż składowanie tego na półkach .zresztą wszystko by i tak się nie pomieściło .A tak to skleje zrobie fotki i mam wspomnienie No ale wracając do modelu jest to Me 110 z Revella (ex Mnogram) w skali 1:48 Cytuj
footribe Napisano 25 Marca 2009 Napisano 25 Marca 2009 Super, a takie pytanie: Na jaki kolor jest pomalowany samolot, chodzi mi ten od spodu?? Ja tez mam meserka i jak go pomaluje na taki kolor jak Ty pomalowałeś tylko zamisat ciemnego szarego dam zielony to bedzie ladnie wygladał?? Cytuj
BRh_positive Napisano 25 Marca 2009 Napisano 25 Marca 2009 Model jak poprzednie super, tylko jakos mi nie teges bez tej choinki w tle (przyzwyczailem sie do niej). Pozdrawiam M. Cytuj
Partyznat Napisano 25 Marca 2009 Napisano 25 Marca 2009 Witam ten jasny niebieski na spodzie (używam Vallejo) to Pale Greyblue nr. 153 A ja ma pytanie jakie są to kolory na goże Messerka ? Cytuj
RH Napisano 26 Marca 2009 Autor Napisano 26 Marca 2009 Witam ten jasny niebieski na spodzie (używam Vallejo) to Pale Greyblue nr. 153 A ja ma pytanie jakie są to kolory na goże Messerka ? Moze odpisze ogolne na pytanka o malowanie. A więc spod to RLM65 góra to RLM 74 i RLM 75 czyli dwa odcienie szarości Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi